Kjøp av pensumbøker

 

Ønsker du å strekke student-budsjettet, er det mulig å kjøpe brukte lærebøker, men vær klar over noen feller: Ved NTNU i Ålesund endres nå studieplanene, og det betyr at en del pensumbøker byttes ut.  Merk deg også at det i år er kommet ny utgave av mange pensumbøker.

 

Akademika har egen bokhandel for studentene ved campus i Ålesund, der du kan kjøpe lærebøker og annet utstyr du trenger til studiet ditt.  Bokhandelen samarbeider med foreleserne og har oversikt over pensum for alle studiene, du er derfor sikker på å kjøpe de riktige bøkene, i riktig utgave.  Akademika samler også bøkene til de fleste studiene i pensumpakker, og gir deg en samlet, rabattert pris på pakka.  Å kjøpe pensumpakke er både trygt og enkelt!

 

Akademika har også en app hvor du opparbeider deg rabatt på hver femte bok du kjøper (gjelder ikke pensumpakker, nye norske bøker eller allerede rabaterte bøker). I appen vil det i studieåret også være tilbud på skrivesaker og annet utstyr du trenger.  Les gjerne mer om Akademika: https://www.akademika.no/student.